INCREDIBIL!! Smiley, decizie radicală.

INCREDIBIL!! Smiley, decizie radicală.
loading...

INCREDIBIL!! Smiley, decizie radicală. „Nu mai vreau să aud, renunț sa…”!

După despărțirea de Laura Cosoi, Smiley nu s-a mai afișat cu nicio femeie și a refuzat categoric să mai vorbească despre viața lui amoroasă. Chiar dacă presa l-a cuplat cu diverse fete, Smiley nu numai că nu a confirmat nicio relație, dar susține că nu o va prezenta lumii decât pe aceea care-i va deveni soție sau mamă a copiilor săi.

Relația dintre Smiley și Laura Cosoi a fost ca o carte deschisă pentru presă, ambii fiind foarte deschiși în declarații. Totuși, după despărțire, cântărețul s-a transformat complet și a refuzat să-și mai expună sentimentele în public, potrivit libertatea.ro.

loading...

Cantaretul are și o explicație pentru această hotărâre:

„Îmi place să fiu discret pentru că mi se pare că altfel nu aș putea să am nimic real în viața mea, în materie de sentimente, de relație. Cred că depinde de fiecare cum vrea să-și facă viața. Ce-i drept nici nu am mai reușit să am o relație de lungă durată, de ani de zile”, a spus artistul, completând că niciuna dintre iubitele lui nu a reușit să țină secret faptul că se întâlnește cu el. Cu alte cuvinte, cele mai multe tentative de a avea o relație cu cineva s-au terminat la scurt timp deoarece, la un moment dat, toate pretendentele care ajungeau în preajma lui Smiley se lăudat cu el.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *