La scurt timp după ce anunța cel de-al treilea copil, PEPE apare în scene interzise minorilor cu Roxana Vancea!

La scurt timp după ce anunța cel de-al treilea copil, PEPE apare în scene interzise minorilor cu Roxana Vancea!
loading...

La scurt timp după ce anunța cel de-al treilea copil, PEPE apare în scene interzise minorilor cu Roxana Vancea! Artistul a recunoscut totul și face un anunț la care puțini se așteptau!!

Pepe și Roxana Vancea au fost, recent, protagoniștii unor scene fierbinți, interzise minorilor. Pepe a recunoscut că între el și Roxana Vancea au avut loc, nu demult, scene erotice, interzise minorilor!

”Da, ne-am sărutat timp de trei ore. Pentru mine a fost o tortură plăcută”, a spus acesta pentru Libertatea. Totul s-a întâmplat într-o sală de fitness și într-un parc din Capitală, potrivit libertatea.ro.

loading...

Cei doi au profitat trei ore unul de compania celuilalt, s-au sărutat și s-au jucat cu… focul. Martorii prezenți au dezvăluit și că Roxana l-a torturat, chinuit și amăgit în toate modurile posibile. Mai mult, fostei asistente TV i-a scăpat chiar și mâna pe fundul artistului. Puțini sunt însă cei care știu că aceste scene firbinți l-au costat pe Pepe nu mai puțin de o mie de euro! Atât a plătit echipa artistului pentru a o avea pe fosta asistentă TV protagonistă în cel mai nou videoclip al artistului, la piesa ”Tortura”, ce va fi lansat în curând.

Galerie foto/video aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *