Mesajul de pe Facebook care i-a cutremurat pe toţi.

Mesajul de pe Facebook care i-a cutremurat pe toţi.
loading...

Mesajul de pe Facebook care i-a cutremurat pe toţi. A apărut imediat după moartea lui Ioan Gyuri Pascu!!

Ioan Gyuri Pascu a murit. Actorul a încetat din viață luni, 26 septembrie. Avea doar 55 de ani. George Burcea, iubitul Andreei Bălan, a scris un mesaj emoționant în memoria regretatului artist.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Artistul, care avea 55 de ani, a suferit un infarct. Muzician și actor, Ioan Gyuri Pascu era admirat de toată lumea, de la spectatori la colegi de breaslă, potrivit libertatea.ro.

loading...

Actorul George Burcea, iubitul cântăreței Andreea Bălan, a scris, pe pagina sa de Facebook, o scrisoare cutremurătoare pentru Ioan Gyuri Pascu.

„Dragă Gyuri,

Te rog să-mi spui că acesta este un rol și că vei sta acolo doar o stagiune. Te rog să-mi spui că ne faci o farsă, ca glumești așa cum o făceai mereu. Te rog să-mi spui că vom mai juca împreună, că vom mai sta la pipe și cafele, că vom mai cânta – Ce liberi am fi -, că vei mai scrie cărți și îmi vei mai da aceeași energie bună de care am avut parte în toți acești ani de când ne-am cunoscut.
Draga Gyuri, să știi că televiziunile se hrănesc acum cu știri despre tine. Toate dau imagini din filme, spectacole, concerte și viața personală. Nu am văzut atâtea știri cu tine de mult timp. Te uitaseră, dragă Gyuri. Te uitaseră așa cum o fac cu toți artiștii mari. Îi interesează doar prostiile, dragul meu. Actorii sunt la tv doar când pleacă în stagiuni eterne.
Doamne, câte se scriu când pleacă, câte regrete, câte vorbe mari, câte MINCIUNI, dragul meu. Oare vor învăța să respecte și să aprecieze artiștii la adevărata lor valoare?Dragă Gyuri, mă doare că ai plecat…”
, a comentat George Burcea.

Galerie foto/video aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *