Mihaela Tatu a fost DIAGNOSTICATA cu..

Mihaela Tatu a fost DIAGNOSTICATA cu..
loading...

Drama nestiuta a Mihaelei Tatu: „Primul doctor mi-a recomandat sa imi scoata uterul, fibromul fiind cat o sarcina de 6 luni!” Vezi cum a depasit fosta vedeta tv problemele majore de sanatate!

In prezent speaker motivational, Mihaela Tatu a povestit teribila experienta traita atunci cand a fost diagnosticata cu fibrom uterin.

Retrasa din lumea televiziunii, acolo unde realiza acum ani buni o emisiune de succes, Mihaela Tatu s-a specializat in arta discursului si a conferintelor despre alegerea drumului in viata, devenind speaker motivational.

loading...

„Îmi amintesc că am fost la unul dintre controalele regulate la ginecolog, căci obiceiul meu este să merg de 2 ori pe an. Atunci, eram în regula. În urmatoarele luni însă, a început să-mi crească burta, mă simțeam foarte obosită și nu-mi era deloc ușor să prezint emisiunea în direct pentru că mă simțeam rău. La interval de 8 luni de la ultimul control, am fost din nou la ginecolog. Atunci am fost diagnosticată cu fibrom uterin. Am intrat oarecum în panică la aflarea diagnosticului pentru că, trebuie să recunosc, la acel moment nu știam prea multe despre această afecțiune.” a marturisit Tatu despre experienta traita, redacteaza wowbiz.ro.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *