Mitoseru, interviu cutremurator! Ce s-a intamplat cu putin timp inainte ca tatal sau sa-si dea sufletul! Prezentatorul tv a vorbit si despre situatia cumplita din familia sa!

Mitoseru, interviu cutremurator! Ce s-a intamplat cu putin timp inainte ca tatal sau sa-si dea sufletul! Prezentatorul tv a vorbit si despre situatia cumplita din familia sa!
loading...

Mitoseru, interviu cutremurator! Ce s-a intamplat cu putin timp inainte ca tatal sau sa-si dea sufletul! Prezentatorul tv a vorbit si despre situatia cumplita din familia sa! „Tata a murit, soacra-mea e internata, mama are ruptura de menisc. Indiferent cum a fost el si cum a considerat sa ma iubeasca, a fost tata! M-a facut!”

Zi trista ieri pentru Mihai Mitoseru, sotia sa, Noemi, si mama prezentatorului TV, actrita Camelia Mitoseru. Dupa trei ani de spitalizari, tratamente cu citostatice, pierderi de memorie si dureri cumplite, tatal prezentatorului a incetat din viata si a pus astfel capat suferintei sale cauzate de un cancer generalizat.

loading...

Barbatul avea 83 de ani si a lasat in urma sa doi copii din doua casnicii diferite, Mihai Mitoseru si fratele sau mai mare. Insa, in ciuda faptului ca a avut o relatie rece cu ei aproape toata viata, in ultimele sale clipe de viata, octogenarul i-a avut alaturi pe fiii sai. Mai mult de atat, pentru a avea parte de o inmormantare crestineasca, Mihai Mitoseru si mama sa au suportat toate cheltuielile, potrivit wowbiz.ro.

“S-a intamplat cum trebuia sa se intample in sensul ca tata avea 83 de ani, a fost sanatos tun pana la 80 de ani, a mancat orice si a fumat toata viata. Acum 2 ani, cand avea 81 de ani, i s-a descoperit un cancer la vezica. A fost la doctor, l-au operat si totul a fost ok. Intr-o zi tata a inceput sa se planga de dureri de cap. Crezand ca e o nevralgie, toata lumea i-a dat antiinflamatoare, pana cand a ajuns sa isi faca o tomografie si sa isi dea seama ca s-a dus cancerul in tot corpul. Atunci am incercat sa facem tot ce se poate, tratamente puternice cu citostatice care ii faceau foarte rau si tot ce se poate. Din pacate, el s-a simtit tot mai rau, nu a mai mancat, nu ma mai recunostea si l-am internat in spital. Doctorul mi-a spus ca nu are ce sa ii faca, iar tata a spus ca vrea sa mearga acasa si l-am luat. Intr-o zi, tata a inceput sa ma strige de la 6 dimineata, Mihai, Mihai, si am zis sa fug repede la el ca daca ma striga nu este ok. Tata mai are un baiat din prima casatorie si era si el acolo. Cand tata ne-a vazut acolo, s-a linistit. S-a culcat si nu s-a mai trezit”, a declarat Mitoseru in
exclusivitate pentru wowbiz.ro.

Vezi galerie foto si video aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *