Primele declaraţii ale lui Marius Elisei despre divorţul de Oana Roman

Primele declaraţii ale lui Marius Elisei despre divorţul de Oana Roman
loading...

Primele declaraţii ale lui Marius Elisei despre divorţul de Oana Roman! „Este prea…”

Oana Roman a aruncat bomba în urmă cu câteva ore. Vedeta de televiziune a spus că ea şi soţul ei, Marius Elisei, trec printr-un impas, iar certurile tot mai dese ar putea să îi aducă în pragul unui divorţ iminent.

Marius Elisei pare deranjat de faptul că Oana Roman este extrem de rece cu el. „La două luni după relație eram la mare și ea a făcut o chestie ce nu mi-a căzut mie foarte bine. Eu i-am făcut un semn, că simțeam că mă minte pe față.

loading...

De atunci au început să se accentueze aceste contraziceri, aceste dispute. Am ajuns în faza să îi demonstrez ce urât e când nu recunoaște o faptă. Apoi afecțiunea a început să se rărească și ea din partea ei, scriespynews.ro. În mintea mea am simțit că gata, trebuie să o închei, să termin tot.

Felul ei în care se exprimă în față mea nu e că de la soție la soț. E prea rece cu mine, de multe ori. Vorbește dur cu mine. Ea spunea așa, ca să aibă un cartuș acolo, cu ce să atace când era momentul. Am avut ocazia să o înșel, dar nu am făcut-o. Mai bine stai liniștit decât să te răzbuni în halul asta”, a declarat Marius Elisei pentru o emisiune de televiziune.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *