Primele declaratii ale sotiei lui Razvan Simion la o saptamana de la divort.

Primele declaratii ale sotiei lui Razvan Simion la o saptamana de la divort.
loading...

Primele declaratii ale sotiei lui Razvan Simion la o saptamana de la divort. Vezi ce spune femeia despre prezentatorul tv care se iubeste, azi, cu Lidia Buble. “Am avut o familie minunata, si o viata normala, pana…”

La cateva zile de la divortul de Razvan Simion, fosta sotie a “matinalului” recunoaste, in premiera, ca a pus capat oficial mariajului, iar de acum inainte, fiecare va merge pe drumul pe care si l-a ales, indiferent de consecinte.

In urma cu o saptamana, in mare secret, Razvan Simion si fosta lui sotie au semnat actele de divort! Din acel moment, totul s-a terminat intre ei, desi timp de 15 ani, cei doi au fost nedespartiti si pareau ca vor fi impreuna pana la adanci batraneti, potrivit wowbiz.ro.

loading...

Insa, aparitia in viata prezentatorului a Lidiei Buble a involburat apele si, din vara trecuta, el a decis ca este momentul sa plece de acasa si sa se mute cu artista.

“E adevarat, am divortat acum cateva zile, nu anul trecut, asa cum s-a tot scris. Insa, nu vreau sa mai comentez nimic. Singurul lucru pe care il spun este acela ca am avut o familie minunata, si o viata normala, pana nu demult…”, a declarat Diana Simion, in exclusivitate, pentru wowbiz.ro!

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *