Revoltător! Ce a patit Mircea Albulescu cu cateva ore inainte sa moara

Revoltător! Ce a patit Mircea Albulescu cu cateva ore inainte sa moara
loading...

Revoltător! Ce a patit Mircea Albulescu cu cateva ore inainte sa moara!! Cum e posibil asa ceva?

Bătrânul care mergea greu pe trecerea de pietoni i-a supărat pe tinerii şoferi bucureşteni care nu aveau răbdare să mai aştepte câteva secunde.

Contributorul Cătălin Sava scrie cum ultimele ore ale maestrului Mircea Albulescu au fost acompaniate de înjurături şi claxoane:

„Un bătrân înalt traversează foarte greu, de-abia merge. A rămas ultimul pe trecere. Instantaneu, claxoane. Multe, un cor cacofonic. Un tânăr din dreptul meu, mai tânăr ca mine, pe banda 1, înjură lung și apăsă claxonul cu fața tumefiată. Se aud și alte sudălmi.

loading...

Bătrânul se întoarce, nedumerit, cu o expresie deznădăjduită pe chip. E Mircea Albulescu. De-abia merge. Mașina din fața mea demarează în trombă, foarte aproape de el, șoferul țipă ceva neinteligibil, coloana se pune în mișcare, actorul e pe trotuar, dar încă se mai aud claxoane, cei din spate se grăbesc. Mi se face rușine, potrivit realitatea.net. Și eu claxonez uneori mașina din față la semafor. Șofer de București. Mitică”, scrie martorul acestui eveniment incredibil.

Simţind moartea tot mai aproape, Mircea Albulescu mărturisea într-un interviu recent, într-o emisiune televizată.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *