S-a aflat DE CE a murit Ioan Gyuri Pascu. VERDICTUL neaşteptat al MEDICILOR.

S-a aflat DE CE a murit Ioan Gyuri Pascu. VERDICTUL neaşteptat al MEDICILOR.
loading...

S-a aflat DE CE a murit Ioan Gyuri Pascu. VERDICTUL neaşteptat al MEDICILOR. Ce a scris PROCURORUL CRIMINALIST şi de ce inttarzie REZULTATELE!!!

Pe măsură ce timpul trece, tăcerea se aşează tot mai apăsat pe cazul „Gyuri Pascu- moarte suspectă”, un caz care, în urmă cu o lună, punea pe jar o ţară întreagă. După tot felul de „teorii ale conspiraţiei” legate de acest caz tuburător, acum, când ancheta părea că a făcut în sfârşit lumină, nu sunt bani pentru finalizarea anchetei, potrivit romaniatv.net.

loading...

„Nu mai avem ce să spunem. Nu mai e nimic nou. Noi ne-am făcut treaba”, spune unul dintre anchetatori. Şi continuă: „Am strâns toate problele care trebuiau strânse, am audiat toţi martorii ( n.r. – soţia muzicianului, medicii de pe salvări, de la Ambulanţă şi de la SMURD) care trebuiau audiaţi. Doar dacă procurorul vrea să mai verifice ceva înainte de rezoluţia ce urmează a fi dată!…”.

Din informaţiile noastre, procurorul de caz, şi-ar fi luat un mic concediu. Aşadar, când va fi finaliza ancheta şi va fi dată soluţia/rezoluţia în caz, nu se ştie exact.

Chiar dacă ştie rezultatul analizelor/expertizelor medico-legale, procurorul nu poate trage concluziile şi nu poate redacta rezoluţia până ce nu-i va ajunge oficial pe masa de lucru raportul medico-legal. Însă, până să se întâmple acest lucru ar mai fi de trecut un mic hop. „Raportul mai trebuie şi plătit, dar asta este altă poveste.

Evident că el ar putea să întârzie dacă nu v-a fi plătit. Pentru că, odată finalizat, el nu se eliberează până ce nu sunt achitate costurile. Este posibil ca el să nu poată fi plătit anul ăsta dacă nu sunt bani. Este o problemă care ţine de financiar”, a explicat unul dintre anchetatori pentru ring.ro.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *