SCANDAL MONSTRU! Iulia Albu il face praf pe Mihai Albu! Totul a pornit de la fetita lor!!

SCANDAL MONSTRU! Iulia Albu il face praf pe Mihai Albu! Totul a pornit de la fetita lor!!
loading...

SCANDAL MONSTRU! Iulia Albu il face praf pe Mihai Albu! Totul a pornit de la fetita lor!! “Mi se pare trist ca ajungem sa ne vindem copilul pentru cateva bancnote!” Au ajuns la tribunal!

Desi pareau doi fosti soti care au pastrat o relatie normala, civilizata macar de dragul fetitei lor, Mikaela, se pare ca lucrurile intre ei nu sunt deloc roz.

Iulia Albu a ramas surprinsa in urma cu cateva luni cand s-a trezit chemata in judecata de fostul ei sot, Mihai Albu, care se declara nemultumit, se pare, de programul de vizita pe care-l are pentru fetita lui. Fashion editorul si designerul au divortat in urma cu trei ani, pe cale amiabila, la notar, Mikaela (7 ani) ramanand in custodia mamei. Pana acum, Iulia Albu a refuzat sa faca declaratii pe aceasta tema, preferand discretia – acum se pare ca i s-a umplut paharul, potrivit wowbiz.ro.

loading...

“Mi se pare incredibil cum fostul meu sot tine sa informeze constant opinia publica in legatura cu viata mea privata si a copilului meu. Am primit, intr-adevar, documentele in cauza in care fostul meu sot solicita un program de vizita, desi nu i-am interzis niciodata sa-si vada copilul, mai mult am incurajat relatia dintre ei cumparand un apartament in acelasi imobil in care domnul Albu domiciliaza impreuna cu mama sa. Nu am vrut sa fac aceste detalii publice insa, in fata victimizarii patetice a stimabilului, nu pot ramane impasibila mai ales in contextul in care nu vad in acest demers al sau decat o ultima zbatere in incercarea de a se agata de imaginea mea avand in vedere statutul meu de om de televiziune. Anul acesta, fetita noastra si-a petrecut ziua de nastere cu tatal ei natural, aceasta intelegere dintre noi fiind ca acesta sa-i organizeze o petrecere cu cativa copii de la scoala, intr-un cadru cald si ferit de ochii publici. Domnul Albu a considerat de cuviinta sa invite copii ai unor oameni de televiziune pe care Mikaela nu-i vazuse niciodata si cu care nu avea relatii de prietenie, e drept, pe langa cei cativa colegi de clasa invitati. Mai mult, ziua fetitei mele s-a transformat intr-o sarada de lamentari penibile ale stimabilului difuzate pe trei posturi nationale, probabil contra cost sau in cel mai bun caz doar pentru a mai resuscita imaginea brandului Mihai Albu.”

La final, Vedeta Kanal D a indulcit insa putin tonul: “Ii sunt extrem de recunoscatoare fostului meu sot pentru cea mai mare realizare a vietii mele, micuta Mikaela care este, intamplator, copia mea perfecta”, a adaugat Iulia

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *