SOCANT!! Vestea tulburator al medicilor despre actorul Sebastian Papaiani.. „din pacate actorul..”

SOCANT!! Vestea tulburator al medicilor despre actorul Sebastian Papaiani.. „din pacate actorul..”
loading...

SOCANT!! Vestea tulburator al medicilor despre actorul Sebastian Papaiani.. „din pacate actorul nu va mai putea sa joace pe scenta.”

La doar câteva săptămâni după ce în presă au apărut informaţii despre faptul că actorul Sebastian Papaiani a ajuns de urgenţă la spital, noi detalii despre starea lui de sănătate ies la iveală. Conform Ziarul Ring, în urma accidentului vascular cerebral au apărut complicaţii, iar recuperarea este anevoiasă, fapt pentru care maestrul este nevoit să stea departe de scenă. Surse România TV susţin că actorul ar fi paralizat.

loading...

Sebastian Papaiani este internat la Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, din 23 mai, iar prietenii apropiaţi îl vizitează săptămânal. Din păcate, toţi cei care l-au văzut sau au vorbit cu familia lui Sebastian Papaiani susţin că starea lui nu e cea mai bună. Mai exact, actorului i-a paralizat piciorul stâng şi are ceva probleme de vorbire. În aceste condiţii, medicii n-au estimat încă niciun termen pentru externare, relateaza romaniatv.net.

„Iniţial s-a spus că e vorba de un accident vascular cerebral (AVC) minor şi că nu sunt probleme majore. Se pare totuşi că lucrurile sunt mult mai avansate dacă pacientul are dificultăţi de comunicare şi presupun că nu vorbeşte. Se adaugă un trecut patologic suficient de complicat şi faptul că la vârsta aceasta onorabilă stofa vasculară e inevitabil afectată de ateroscleroză. Aşadar, oricâte tratamente i s-ar administra, aceste disfuncţionalităţi se menţin şi capacitatea de recuperare e destul de redusă”, a mărturisit Tudor Ciuhodaru, specialist în medicină de urgenţă şi toxicologie la Spitalul de Urgenţă „Sf. Ioan”, din Iaşi, potrivit ziarulring.ro..

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *