STIREA ZILEI! Anda Adam, in stare de ŞOC la nici un an dupa nunta!

STIREA ZILEI! Anda Adam, in stare de ŞOC la nici un an dupa nunta!
loading...

STIREA ZILEI! Anda Adam, in stare de ŞOC la nici un an dupa nunta! SOTUL EI, 12 ANI DE INCHISOARE !!!!

Procurorii DIICOT Constanţa au efectuat, miercuri dimineaţa, percheziţii la locuinţa cântăreţei Anda Adam. Soţul artistei, Sorin Andrei Nicolescu, a fost ridicat de procurori şi dus la audieri, la sediul DIICOT Constanţa, potrivit România TV.

Procurorii DIICOT au decis, miercuri, să îl cerceteze sub control judiciar pe soţul cântăreţei Andei Adam în dosarul privind falsificarea de carduri bancare emise în Australia, SUA şi Mexic.

loading...

Soţul Andei Adam, Sorin Andrei Nicolescu, a fost dus la audieri la DIICOT Constanţa, potrivit România TV. Acesta este cercetat de procurorii DIICOT pentru falsificarea instrumentelor de plată electronică, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, şi accesul, fără drept, la un sistem informatic.

Sorin Andrei Nicolescu a deținut, între anii 2009 şi 2012, mai multe carduri contrafăcute, emise în SUA, Mexic şi Australia, pe care voia să le pună în circulaţie. În aceeași perioadă, soţul Andei Adam a retras circa 10.000 de euro de la un bancomat din Constanţa, fără consimțământul titularilor legitimi ai cardurilor bancare.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *