TRAGEDIE in aceasta dimineata in familia lui Costi Ionita! L-au gasit MORT in casa.

TRAGEDIE in aceasta dimineata in familia lui Costi Ionita! L-au gasit MORT in casa.
loading...

TRAGEDIE in aceasta dimineata in familia lui Costi Ionita! L-au gasit MORT in casa. Artistul este devastat de durere.

Tragedie în familia lui Costi Ioniță! Unchiul său a murit, iar tatăl e în stare gravă! Tatăl artistului este intubat! Ce spun doctorii

,Am intervenit la un bărbat de 61de ani despre care ni s-a spus că era inconștient, dar deja nu mai avea semne vitale când a ajuns echipajul nostru. În locuinţă se mai afa, pe un scaun, un bărbat de 82de ani care respira greu, iar când acesta a fost consultat s-a stabilit că era în stop cardiogen, probabil suferise un infarct miocardic. A fost transportat la Spitalul Antonio Cincu din Tecuci pentru îngrijiri medicale”, a precizat Dr. Mihai Polinschi, director SAJ GALATI, redacteaza libertatea.ro.

loading...

Cum starea pacientului era foarte gravă, medicii din Tecuci au solicitat intervenția elicopterului SMURD Galați. Acesta l-a adus pe tatăl lui Costi Ioniţă la Spitalul de Urgenţă. Acesta a fost intubat și este ventilat mecanic.

Tragedie în această dimineață în familia artistului Costi Ioniță! Unchiul său a fost găsit mort în casă, iar tătăl cântărețului a ajuns la spital în stare gravă.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *