Trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, însă nu e bine deloc.

Trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, însă nu e bine deloc.
loading...

Trebuia să fie cea mai frumoasă perioadă din viaţa lor, însă nu e bine deloc… Chiar acum, când Antonia mai are 2 luni şi naşte. Veştile nu sunt bune pentru cei doi!!

Alex Velea trăiește viața la maximum alături de iubita lui, Antonia, care, la finalul acestui an, îl va face din nou tată de băiat. Dacă divorțul vedetei nu se va finaliza în timp util, cel de-al doilea moștenitor al artistului va purta numele… Castellano.

Povestea de iubire pe care o trăiește cu Antonia l-a schimbat radical pe cântăreț. Mai ales acum, când iubita lui este din nou însărcinată, Alex face tot posibilul să o protejeze. Artistul nu își mai permite mofturile din copilărie, când mama lui îi tolera orice, potrivit libertatea.ro.

loading...

“O ajut mereu pe Antonia, cât pot. Spăl, încerc să fiu ordonat, pentru că am fost o fire rebelă și mama m-a răsfățat, dar încerc să fiu ordonat, să nu îi dau prea multă bătaie de cap, să adune după mine, încerc să nu fiu o povară în viață. Normal, sunt bucuros că sunt părinte. Al doilea copil putea să fie orice, ce vrea Dumnezeu, eram fericiți, ideea e să avem un copil sănătos”, a declarat, pentru Libertatea, Alex Velea.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *