Un artist a venit azi la înmormântarea lui Sebastian Papaiani.

Un artist a venit azi la înmormântarea lui Sebastian Papaiani.
loading...

Un artist a venit azi la înmormântarea lui Sebastian Papaiani. Multă lume prezentă, doar că un personaj celebru a atras atenția cel mai mult. O femeie s-a apropiat de el, iar ce-a urmat e incredibil. Scene stânjenitoare în cimitir, foto!!

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Sebastian Papaiani va ajunge, în câteva momente, la Cimitirul Bellu, unde regretatul actor îşi va dormi somnul de veci. Primul care a ajuns la cimitir a fost chiar Ion Dichiseanu, bunul său prieten.

loading...

Deşi alaiul mortuar se află încă la biserica Biserica Nicolae Dintr-o Zi, unde are loc slujba, actorul Ion Dichiseanu, bunul prieten al lui Sebastian Papaiani, s-a îndreptat deja spre cimitir, potrivit libertatea.ro.

Ajuns primul la locul de veci al actorului, Ion Dichiseanu a avut parte de un moment cât se poate de stânjenitor în momentul în care o bătrână, probabil mare admiratoare a lui, a vrut să-i pupe mâna. Galant, actorul a încercat să evite momentul şi s-a îndreptat, apoi, spre locul de veci unde va fi înmormântat Sebastian Papaiani.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *