Un cântăreţ celebru de la noi, operat de urgenţă.

Un cântăreţ celebru de la noi, operat de urgenţă.
loading...

Un cântăreţ celebru de la noi, operat de urgenţă. „Îmi vine să îmi pun capăt zilelor….”

Un artist celebru de la noi pare să aibă, în ultima vreme, doar probleme, unele de natură medicală, altele de natură… legală. Astfel, după ce a ajuns la spital, pentru a doua oară, și a ajuns pe mâna chirurgilor pentru a fi operat, el a avut „ghinionul” să se trezească din operație cu o citație, cât se poate de serioasă, pentru a se prezenta la Poliție.

loading...

„M-am operat, pentru a doua oară, la picior. Nu știu, nu mai îmi dă pace. De la o problemă simplă, am ajuns să nu mă mai pot ridica din pat, să fiu operat de două ori. Iar toate acestea, din cauza unei unghii”, a spus, amărât din cale afară, Dani Mocanu, potrivit romaniatv.net.

Iar dacă problemele de sănătate nu îi erau suficiente, manelistul s-a trezit și cu o citație pentru a se prezenta la Poliție. „Am fost chemat să dau niște declarații la Inspectoratul de Poliție. Habar nu am ce aș fi putut să fac de am ajuns în situația asta. Nu știu de ce, poate sunt lucruri din trecutul meu cu care nu am de ce să mă mândresc. Dar sunt deprimat rău de tot, nimic nu merge bine, pierd bani, am probleme de sănătate, acum și astea cu Poliția… Îmi vine să îmi pun capăt zilelor”, a spus Dani Mocanu.

Galerie foto aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *