Veşti triste pentru Israela! Liviu Arteni are o amantă mai tânără, Armonia.

Veşti triste pentru Israela! Liviu Arteni are o amantă mai tânără, Armonia.
loading...

Veşti triste pentru Israela! Liviu Arteni are o amantă mai tânără, Armonia. „Păruială” în direct între cele două!!

Dispariţia lui Liviu Arteni a încins spiritele între Israela şi amanta tinerelului ei soţ. O femeie din Sibiu a făcut dezvăluiri despre cum a început relaţia celor doi. Nervoasă, femeia de afaceri şi-a ieşit din fire şi a ameninţat-o pe rivală că va povesti lucruri care o vor face să nu mai iasă din casă.

Liviu Arteni, soţul Israelei a plecat de câteva luni de acasă, dar femeia de afaceri nu este nici acum liniştită. pe lâbgă problemele pe care soţul ei le are cu alcoolul, se pare că acum a apărut o femeie care susţine că i-a fost amantă şi susţine că duispariţia lui este suspectă. În replică, Israela a catalogat-o pe amantă drept o femeie de moravuri uşoare, potrivit romaniatv.net. Simina Armonia este originară din Sibiu şi a povestit la Antena 1 cum a început idila cu soţul Israelei.

loading...

„L-am cunoscut pe Liviu în Bucureşti. Abia mă stabilisem şi eu. Se întâmpla anul trecut. Era ziua soţiei lui, în noiembrie, şi atunci m-a sunat. Ne-am întâlnit în luna decembrie la o cafenea din Dorobanţi. Era un tip spontan. Zicea că pleacă la Vişeu şi apoi mă suna să cobor ca să ne întâlnim. Surpize neplăcute nu am avut. Doar că a dispărut pur şi simplu. Ultima dată era în Olanda, la începutul lunii august. Era pupăcios, simţea nevoia de o femeie lângă el. Îmi spuneam mereu că este liber, dar eu îi arătam verigheta. Îşi dorea mult să divorţeze. Nu cred că mai este el online pentru că din august nu mi-a mai răspuns pe facebook. Dispariţia pare suspectă şi este! Am primit un mesaj de la prietenul lui cel mai bun potrivit căruia este posibil ca lui Liviu să i se întâmple ceva rău. Mă gândesc la el. Unde e…”, a declarat la Antena 1, Simina Armonia.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *