Vladimir Gaitan, drama cumplita! „Imi doresc sa mor”

Vladimir Gaitan, drama cumplita! „Imi doresc sa mor”
loading...

Vladimir Gaitan, drama cumplita! Boala si saracia l-au adus in depresie. „Imi doresc sa mor” UITE ce a ajuns sa faca pentru a face rost de bani de medicamente!

La 69 de ani, actorul Vladimir Gaitan a ajuns de nerecunoscut din cauza teribilei boli de care sufera de aproape 3 decenii.

Vladimir Gaitan a ajuns doar o umbra din actorul de altadata. Dintr-un munte de om, drept si mandru, Gaitan a ajuns un batranel cu privirea pierduta, care se deplaseaza cu dificultate, potrivit wowbiz.ro. Actorul a venit saptamana trecuta la priveghiul lui Cornel Patrichi de la Teatrul de Revista Constantin Tanase pentru a mai privi o data-n ochi moartea pe care a pacalit-o de atatea ori pana acum.

loading...

Vladimir Gaitan sufera de o forma deosebita de cancer al sangelui. Aceeasi boala ca a Regelui Mihai: leucemie cronica. A fost diagnosticat in Franta, pe cand avea varsta de 40 de ani. Medicul l-a informat cu cinism ca mai are de trait maxim 10 ani. „M-a sfatuit sa imi tin actele in ordine pentru ca oricand pot sa pleznesc”, povestea Gaitan cu cativa ani in urma.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *