Diaspora revoltată pe președintelui Klaus Iohannis. „Cum să-ți dau 5% din venitul meu?

Diaspora revoltată pe președintelui Klaus Iohannis. „Cum să-ți dau 5% din venitul meu?
loading...

Diaspora revoltată pe Iohannis. „Cum să-ți dau 5% din venitul meu? Te trezești cu mine la 5 dimineața?”

Vremurile în care Iohannis avea diaspora la degetul mic, iar românii din străinătate stăteau la cozi kilometrice pentru a-l vota, sunt deja istorie.

Un tânăr din Marea Britanie a transmis un mesaj video președintelui Klaus Iohannis, nemulțumit de știrea apărută în presă că românilor din diaspora ar urma să le fie impozitate veniturile în România cu 5,5%.

loading...

Mesajul a strâns, într-o singură zi, aproape 800 de distribuiri, 70.000 de vizualizări și 2.000 de aprecieri.

„Păi, mă, nenea președintele sau nenea președinte sau domnu’ Iohannis, domnu neamț care ne conduci țara, care ai fost ales de noi, de prostime, că până la urmă suntem prostime, că asta se întâmplă, mergem la vot cu speranța că va fi mai bine, votăm și peste hotare, ne aduceți urne de vot, tot ca să vă punem acolo sus în funcție, iar noi, ca oile, mergem unul după altul, votând, sperând că se va schimba după fiecare președinte. Nu se schimbă nimic, scrie actualitatea.it

Cum poți să spui că impozitezi pe mine cu 5,5% care muncesc aici și trimit bani în țară, țin și ție economia, trimițând bani în țară, îți iei comisioane din partea mea și a tuturora, doi la mână, menținem și economia țării în care muncim. Cum să-ți dau 5,5% din venitul meu. Sunt căsătorit, am trei copii în întreținere, casă, facturi, rate și toate cele. Te trezești cumva cu mine de la ora 5 dimineața?

Vezi video aici

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *