4 exercitii simple pentru un posterior care innebuneste barbatii

4 exercitii simple pentru un posterior care innebuneste barbatii
loading...

Una din cele mai atractive parti ale unei femei sunt fesele, in timp ce din cauza alimentatiei sau lipsei de sport, poate aparea celulita. Cu toate acestea celulita sau grasimile depuse in plus pot disparea prin 4 exerciti simple pe care le puteti face acasa

Aceste exercitii trebuiesc tratate cu o foarte mare seriozitate si vointa puternica.

Fesele sunt muschi, pe acestia se poate depune o cantitate mare de grasimi acestea trebuiesc arse prin efectuarea de exercitii fizice. Cea mai buna metoda este practicarea de aerobic pentru a arde grasimile nedorite si a imbunatati exercitiile cardiovasculare.

loading...

Exercitiile fizice recomandate de noi sunt urmatoarele:

1. Genuflexiuni
Asezati-va ghemuit cu mainile intinse in fata corpului, pe solduri, posteriorul inapoi, pieptul in fata si incepeti sa va ridicati usor spre pozitia de „drepti”.
Acest exercitiu se face de 20 de repetari pe zi, in urma practicari lui se vor observa imbunatatiri la nivelul picioarelor si feselor.

2. Fandarile
Se pune un picior in fata formand un unghi de 90 de grade, se tine spatele drept si se apleaca usor in jos. Acest exercitiu se face de 10 ori pe fiecare picior.

3. Ascensiuni
In practicarea acestui exercitiu trebuie sa va intindeti cu fata in jos. Ridicati cate un picior usor de pe podea, de 10 ori fiecare picior. Apoi incercati sa le ridicati pe ambele de 20 de ori. Acest exercitiu trebuie repetat de 3 ori.

4. Podul
Intindeti-va pe podea, indoiti genunchii, apoi ridicati-va usor astfel sa creati un pod. Exercitiul trebuie repetat de 10 ori.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *