Durerile de cap sunt un chin? Noi te putem ajuta

Durerile de cap sunt un chin? Noi te putem ajuta
loading...

Durelile de cap nu sunt o boala, ci un simptom al unor maladii. Multe afectiuni sunt insotite de dureri de cap, de exemplu, abuzul de alcool si nicotina, hipofunctia glandei tiroide si insuficienta renala cronica.

Cefaleele pot aparea, de asemenea, datorita unor tulburari vasculare produse de anemie, leucemie, poliglobulie si arterioscleroza. De asemenea, sunt prezente si in cadrul bolilor neurologice, ca nevroze (distonii) vasculare, hipotensiune, isterie.

Ceaiurile de mai jos sunt inofensive si pot fi baute in cazul cefaleelor, daca medicul a constatat ca acestea sunt mai mult de natura nervoasa sau migrene.

loading...

Dureri de cap de origine nervoasa, pentru aceste dureri se recomanda urmatorul ceai natural:

Mod de preprare
Se fierbe timp de 5-10 minute, o lingurita de radacini de valeriana (Valeriana officinalis) cu o cana de apa. Se strecoara, se beau, zilnic, seara una doua cesti de ceai cald.

http://s12.postimg.org/59pdmq9sd/Valeriana_officinalis.jpg

Dureri de cap periodice
Amestecul de plante: flori de musetel 30g, frunze de patlagina ingusta 30g, fructe de ienupar 30g

Modul de preparare: Ingredientele se amesteca in cantitatile indicate. Se toarna o cana de apa clocotita peste o lingurita de amestec si se lasa 5 minute. Se strecoara si se bea zilnic, dimineata si seara cate o ceasca de ceai cald.
http://s3.postimg.org/6db3118wz/musetel.jpg http://s2.postimg.org/4eg871whl/patlagina.jpg http://s21.postimg.org/o4qkcurfr/ienupar.jpg

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *