Dezvaluirile macabre ale unui ostatic care a evadat despre medicii ISIS: „Ne tin in viata pentru SANGE si ne recolteaza organele”

Dezvaluirile macabre ale unui ostatic care a evadat despre medicii ISIS: „Ne tin in viata pentru SANGE si ne recolteaza organele”
loading...

Un fost ostatic face dezvaluiri macabre despre medicii din statul islamic. Acesta marturiseste ca ostaticii capturati de islamici sunt supusi unor torturi groaznice. Li se recolteza anumite organe iar cei sanatosi sunt tinuti in viata pentru a li se recolta sange cand au nevoie pentru un pacient islamic.

Pe numele sau real Abo Rida declara cu lux de amanunt pentru ce sunt tinuti ostaticii in captivitate, barbatul descrie scenele macabre care se petreceau in anumite spitale ale statului islamic.

loading...

Abo Rida se considera un om norocos deoarece a scapat din cusca terorii. Rida declara pentru ziarul „Daily Express” ca a fost martor la clipe de groaza, iar ostaticii care sunt luati de gruparea terorista ISIS sunt tinuti in pivnite, pana cand membri gruparii teroriste sunt raniti sau anumite organe ale corpurilor lor sunt ranite, apoi medicii recolteaza organele necesare de la ostaticii „donatori”. Cei care sunt sanatosi sunt tinuti in viata pentru a li se recolta sange cand au nevoie de el.

isis5

Citeste si: Ultima oră. A început atacul după anunţul de ameniţare făcut ieri de Anonymous

Ostatici care sufera de anumite afectiuni sunt decapitati si aruncati in gropi alaturi de cei carora le-au fost recoltate anumite organe si nu mai sunt in viata.

Abo Rida declara pentru acelasi ziar ca a reusit sa scape pentru ca era prea slab iar doctorii nu aveau ce lua de la el si intr-un moment de neatentie al garzilor a reusit sa evadeze.

Rida mentioneaza de asemenea, ca desi in mainile jihadiștilor sta moarte, luptatorii statului islamic au afirmat ca organismele lor merita transplanturile.

Ambasadorul Irakului de la ONU, Mohamed Alhakim, a declarat ca in apropierea orasului Mosul in interiorul unor gropi au fost găsite „zeci de organisme cu incizii și părți ale corpului lipsă”.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *