Polițistul Marian Godină face noi dezvăluiri șocante. Ce spune despre șefii Poliției Brașov

Polițistul Marian Godină face noi dezvăluiri șocante. Ce spune despre șefii Poliției Brașov
loading...

Polițistul Marian Godină face noi dezvăluiri șocante. Ce spune despre șefii Poliției Brașov

Marian Godină, polițistul din Brașov care a devenit extrem de cunoscut în mediul online pentru umorul ieșit din comun cu care relata activitățile din timpul serviciului, a făcut dezvăluiri uimitoare despre șefii săi.
Iată dezvăluirile polițistului brașovean:

‘V-AM ZIS CĂ ȘEFII POLIȚIEI BRAȘOV VOR AVEA AZI PROBLEME ȘI MAI MARI?
MORCOVII DIN GRĂDINA IPJ BRAȘOV CRESC TOT MAI MARI!
SĂ AȘTEPTĂM SĂ VEDEM CUM RĂSPUND LA ASTA

loading...

Pe când mă pregăteam să plec acasă după ce fusesem schimbul 1, m-am întâlnit cu un coleg. L-am întrebat ce caută la poliţie, ştiind că e liber şi văzându-l îmbrăcat civil. Mi-a zis că l-a sunat şeful nostru şi i-a spus că trebuie să vină urgent la adjunctul şefului de inspectorat, la comisarul șef Melinte Sorin, pentru că amendase pe cineva cu o zi în urmă. Colegul meu e tânăr, venit din Academia de Poliţie.

Îmi era milă de el când îl vedeam cât era de speriat şi de îngrijorat. Fusese chemat din timpul lui liber, pentru că îşi făcuse meseria. Ştiam ce îl aşteaptă şi parcă mă vedeam pe mine cu opt ani în urmă. Credeam că vremurile respective sunt de mult apuse şi nu îmi venea să cred că încă se mai practică aşa ceva. I-am spus colegului să fie tare şi, dacă are probleme, să mă sune să stăm de vorbă. L-am mai învățat ceva…

Eram acasă, seara, când m-a sunat. Avea vocea tremurândă, aproape că plângea. Mi-a povestit că a intrat în biroul şefului şi a fost întrebat de cât timp lucrează la Poliţia Rutieră. Apoi i s-a reproşat că a oprit, cu o zi în urmă, un şofer care transporta brazi şi care nu purta centura de siguranţă, potrivit dcnews.ro. I-a cerut actele, iar şoferul i-ar fi spus că vine chiar de la poliţie, unde dusese unul sau mai mulţi brazi. Colegul meu l-a sancţionat cu amendă pentru că nu folosea centura. Acum, îi era reproşat modul de adresare, nu faptul că a aplicat sancţiunea cu pricina.

Era clar că băiatul nu vorbise deloc nepoliticos şi că a fost chemat pentru că amendase pe cine nu trebuia. Că nu se orientase. Ba mai mult, comisarul șef Necșulescu, șeful Serviciului Cabinet al IPJ Brașov, ce se afla și el în birou, a crezut de cuviinţă să îi explice că omul ăla nu purta centura ca să poată coborî mai repede, în caz că ar fi încercat să îi fure cineva brazii. Colegul meu era acum profund dezamăgit, iar eu încercam să îi ridic moralul. I-am spus să continue tot aşa şi să nu pună la suflet.
Cred că e lesne de înţeles că acel şofer era prieten bun cu vreunul din șefi şi era deranjat că fusese amendat, deşi el le ducea brazi la Poliție. Şi pe unde o fi mai transportat el brazi? Nu-i greu să ne închipuim.

loading...

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *